Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВВ последните дни българите бяха шокирани

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВВ последните дни българите бяха шокирани
Коментари Харесай

Радев: Като общество трябва да реагираме на насилието и да защитим репутацията си на правова държава

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

В последните дни българите бяха шокирани от изтеклите записи, запечатали насилието на служителите на реда над цивилни жители. Това е акт, който заслужава вниманието на цялото българско общество. Приветствам решението на Ива Митева да свика изключително съвещание на Народно събрание по тематиката. Приветствам и решението на министъра на Министерство на вътрешните работи за следствие на този случай. В този проблем би трябвало да се извърши деликатна преценка ва всички актове и отговорност. Това съобщи в изключително изказване президентът Румен Радев.

В този акт на принуждение ние би трябвало да реагираме като демократично общество, което не би трябвало да разрешава по един противен метод да се тъпчат конституционните права на жителите, уточни той.

Трябва да се ревизира има ли нареждания за принуждение и за какво прокуратурата е мълчала по този проблем. България би трябвало да отстои своята известност като страна, където жителите могат да разчитат на закона, добави той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР